Προϊόντα για οι μάγειρες (7)

CMC κατσαρόλα με καπάκι 20 εκ. - CMC4120

CMC κατσαρόλα με καπάκι 20 εκ. - CMC4120

CMC4120 μάρκα MC, η σειρά CMC κατσαρόλα με καπάκι 20 εκ. / βάση 18 εκ. / Υ 11,3 εκ. / 3 λ. / ζυγίζει 2,4 κιλά Για μια οικογένεια έως 4 ατόμων, Ιδανικό για το μαγείρεμα πατατών, λαχανικών, κάτι να ζεσταθεί ή το ψήσιμο ενός κοτόπουλου ολόκληρου: Με την CMC μπορεί φυσικά να μαγειρευτεί ή να ψηθεί παραδοσιακά.
Φούρνοι σκόνης μαγειρέματος

Φούρνοι σκόνης μαγειρέματος

Η Belmeko είναι κατασκευαστής φούρνων ξηρανσης και φούρνων ψησίματος. Οι τούνελ και οι θάλαμοι ξηρανσης απομακρύνουν το νερό από τα κομμάτια μετά την χημική επεξεργασία και το ξέπλυμα πριν την εφαρμογή σκόνης. Οι φούρνοι και οι τούνελ ψησίματος είναι απαραίτητοι για την πολυμερισμό της σκόνης.
Midi 60 γρ έτοιμο προς κατανάλωση - ø 73 χλστ

Midi 60 γρ έτοιμο προς κατανάλωση - ø 73 χλστ

Η μεσαία κρέμα καραμελέ ταιριάζει τέλεια σε ένα μπουφέ επιδορπίων. Οι μεσαίου μεγέθους δίσκοι είναι τυλιγμένοι με ρολό σε 3. Η τυπική συσκευασία περιέχει 48 κρέμες καραμελέ σε ένα χαρτόκουτο. Προετοιμασία Βγάλτε την μεσαία κρέμα καραμελέ από την πλαστική σακούλα. Αφήστε την να ξεπαγώσει στο μικροκύμα σε διαστήματα 30 δευτερολέπτων με μέγιστη ισχύ 750W. Αν ο πάτος του αλουμινένιου σκεύους εξακολουθεί να είναι παγωμένος, επαναλάβετε ανά 30 δευτερόλεπτα. Η κρέμα καραμελέ είναι έτοιμη προς κατανάλωση όταν ο πάτος είναι κρύος αλλά όχι παγωμένος. Αν αφήσετε λίγο χώρο μεταξύ των σκευών, μπορείτε να ξεπαγώσετε αρκετούς μεσαίου μεγέθους δίσκους ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να ξεπαγώσετε σε θερμοκρασία δωματίου. Σε 20°C, η μεσαία κρέμα καραμελέ ξεπαγώνει σε περίπου μισή ώρα.
Κατσαρόλα Bendorf με καπάκι 16 εκ. - AR40116

Κατσαρόλα Bendorf με καπάκι 16 εκ. - AR40116

AR40116 Artausberg, σειρά Bendorf κατσαρόλα με καπάκι 16 εκ / βάση 16 εκ / Υ 12 εκ / 2,25 λ / ζυγίζει 1,170 κιλά Inox 18/10 εξαιρετικής ποιότητας: Για οικογένεια έως 3 ατόμων, Ιδανική για το μαγείρεμα πατατών, λαχανικών, σαλτσών ή για να ζεστάνετε κάτι: Αυτό το προϊόν είναι Ευρωπαϊκό ατσάλι Inox 18/10. 7 στρώσεις βάσης: Ταιριάζει σε όλες τις εστίες, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής: Αντισταγόνισμα: Χερούλια συγκολλημένα (όχι στερεωμένα με ραβδώσεις ή βίδες λόγω επιβλαβών βακτηρίων):
Maxi 130 γρ έτοιμο προς κατανάλωση - ø 110 χλστ

Maxi 130 γρ έτοιμο προς κατανάλωση - ø 110 χλστ

Κάθε maxi crème brûlée είναι ατομικά τυλιγμένη σε ρολό. Οι τυλιγμένες crème brûlées συσκευάζονται σε πακέτα των 12 σε ένα χαρτόκουτο. Είναι επίσης δυνατή η συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Σε κατεψυγμένη κατάσταση μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλουμινένιο σκεύος με την Régas cocotte 11,5 εκ. Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να αποψύξετε χωρίς σκεύος! Προετοιμασία: Αφαιρέστε την πλαστική συσκευασία (πλαστική σακούλα), αποψύξτε στο φούρνο μικροκυμάτων σε διαστήματα 30 δευτερολέπτων στα 1000 W. Αν ο πάτος του αλουμινένιου σκεύους εξακολουθεί να είναι παγωμένος, επαναλάβετε ανά 30 δευτερόλεπτα. Η crème brûlée είναι έτοιμη προς κατανάλωση όταν ο πάτος του σκεύους είναι κρύος αλλά όχι παγωμένος. Μπορείτε επίσης να αποψύξετε σε θερμοκρασία δωματίου. Σε 20°C, η maxi crème brûlée αποψύχεται σε περίπου μία ώρα.
Μίνι 20 γρ έτοιμο προς κατανάλωση - ø 50 χλστ

Μίνι 20 γρ έτοιμο προς κατανάλωση - ø 50 χλστ

Οι μίνι δίσκοι είναι τυλιγμένοι σε ρολό κατά 16. Η κανονική συσκευασία περιέχει 128 μίνι κρεμ μπρουλέ σε ένα χαρτόκουτο. Προετοιμασία Βγάλτε την μίνι κρεμ μπρουλέ από την πλαστική σακούλα. Αφήστε να ξεπαγώσει στο μικροκύμα ανά 30 δευτερόλεπτα με μέγιστη ισχύ 500W. Αν ο πάτος του αλουμινένιου σκεύους εξακολουθεί να είναι παγωμένος, επαναλάβετε ανά 30 δευτερόλεπτα. Η κρεμ μπρουλέ είναι έτοιμη προς κατανάλωση όταν ο πάτος είναι κρύος αλλά όχι παγωμένος. Αν αφήσετε λίγο χώρο μεταξύ των σκευών, μπορείτε να ξεπαγώσετε αρκετούς μίνι δίσκους ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να ξεπαγώσετε σε θερμοκρασία δωματίου. Σε 20°C η μίνι κρεμ μπρουλέ ξεπαγώνει σε περίπου μισή ώρα.
Βάση για κρέμα καραμελέ - ø 110 mm

Βάση για κρέμα καραμελέ - ø 110 mm

Οι κρέμες καραμελέ συσκευάζονται σε πακέτα των 12 σε χαρτόκουτο. Είναι επίσης δυνατή η συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Κατεψυγμένες μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλουμινένιο σκεύος με την κατσαρόλα Régas 11,5 εκ. Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να αποψύξετε χωρίς σκεύος! Προετοιμασία: Η βάση πρέπει να αποψυχθεί και μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευτεί στο ψυγείο για 5 ημέρες. Η κρέμα καραμελέ χρειάζεται ακόμα να καψαλιστεί.